dimarts, 18 de febrer del 2014

Bunyols de col-i-flor.




INGREDIENTS:

   -     Una  col-i-flor.
   -     2 ous
   -     50 cls.  de  llet.
   -     Sal , oli  i  vinagre.
   -     1 culleradeta  de  llevat  en  pols.
   -     50 grs. de  farina.



PREPARACIÓ:

Es  posa  una  olla  amb  aigua,  sal  i  un  raig  de vinagre  fins  que  bulli.

Es  tiren  les  branquetes  de  flor-i-col  de la mesura que  vulgueu  fer  els  bunyols.  S'han de coure  uns  10 minuts (han  de quedar  cuites,  però  resistents al  mossegar-les).

Es  treuen  de  l'olla  i  es  deixen  refredar  en  un  plat  ben  escampades.

Per  fer  la  pasta  dels  bunyols  es  baten  els  2  ous, es  posa  la  llet,  la sal,  el llevat  i  la  farina.

Es  posen  les  branquetes  de  col-i-flor  i  se  unten  be   en  la  pasta.



Amb  una  paella  amb  força  oli  calent  es  fregeixen   fins  que  son  daurades.  Se  treuen  en  una  plata  amb  un  paper.


Que vos vagi de gust


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada