INGREDIENTS:
-
Una
col-i-flor.
-
2 ous
-
50 cls.
de llet.
-
Sal , oli
i vinagre.
-
1 culleradeta
de llevat en
pols.
-
50 grs. de
farina.
PREPARACIÓ:
Es posa
una olla amb
aigua, sal i
un raig de vinagre
fins que bulli.
Es tiren
les branquetes de
flor-i-col de la mesura que vulgueu fer
els bunyols. S'han de coure uns 10
minuts (han de quedar cuites, però
resistents al mossegar-les).
Es treuen
de l'olla i
es deixen refredar
en un plat
ben escampades.
Per fer
la pasta dels
bunyols es baten
els 2 ous, es
posa la llet,
la sal, el llevat i
la farina.
Es posen
les branquetes de
col-i-flor i se unten be
en la pasta.
Amb una
paella amb força
oli calent es fregeixen
fins que son
daurades. Se treuen
en una plata
amb un paper.
Que vos vagi de gust
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada