INGREDIENTS:
-
1 Ceba
-
5
grans d'all
-
4
tomàquets
-
1
pebrot vermell
-
1
pebrot verd
-
200
grs. de mongeta
verda plana
-
5
carxofes
-
500
grs. de crancs
vermells
-
6
gambes o escamarlans
-
1
pop de 500 grs.
o 2 sèpies o 1 calamar
-
1,5
litres de fumet
de peix.
-
1/2
conill
-
4
ales de pollastre
-
500
grs. de costella
de porc
-
Oli
i sal.
-
500
grs. d'arròs
-
Un
raig de brandi.
PER A LA
PICADA
-
3
grans d'all
-
Julivert
-
15
avellanes
-
15
ametlles
PREPARACIÓ:
Es talla
la verdura a
bocins normals, ni
grossos ni petits.
Les carxofes a quarts.
La mongeta es
deixa sencera.
El mig conill
en uns deu
trossos i les
ales de pollastre
en dues parts.
La costella de
porc en trossos.
El pop a
trossos
Els crancs es
netegen .
Es posa oli
a una paellera
que cobreixi tot
el cul.
Es fregeix les
gambes, las carxofa
i les mongetes tendres i es reserven.
S'afegeix la carn
salada. Quan està
daurada s’incorpora la
ceba i els alls.
Seguidament
es tira el
tomàquet i quan
els trossos ja
no es veuen
dins del sofregit s'hi tira un bon
raig de brandi i
desprès que s'hagi evaporat
el fumet de
peix.
S'ha de deixar
bulli al menys
1 hora, perquè
la carn sigui
ben cuita i
també el pop,
a més tots
els gustos es
mesclaran millor.
Es prepara la
picada.
Es tira l'arròs,
la picada, i es
posen les verdures
que s'havien reservat
i les gambes.
S'ha de coure
17 minuts.
Que vos vagi de gust
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada