dimarts, 25 de febrer del 2014

Paella mixta





INGREDIENTS:


   -     1  Ceba
   -     5  grans  d'all
   -     4  tomàquets
   -     1  pebrot  vermell
   -     1  pebrot  verd
   -     200  grs.  de  mongeta  verda  plana
   -     5  carxofes
   -     500  grs.  de  crancs   vermells
   -     6  gambes  o  escamarlans

   -     1  pop  de  500 grs.  o  2  sèpies  o  1  calamar
   -     1,5  litres  de  fumet  de  peix.
   -     1/2   conill
   -     4  ales  de  pollastre
   -     500  grs.  de  costella  de  porc
   -     Oli  i  sal.
   -     500  grs.  d'arròs
   -     Un  raig  de  brandi.



PER  A LA  PICADA

   -     3  grans  d'all
   -     Julivert
   -     15  avellanes
   -     15  ametlles

PREPARACIÓ:

 Es   talla  la  verdura  a  bocins  normals,  ni  grossos  ni  petits.

Les  carxofes  a quarts.

La  mongeta  es  deixa  sencera.

El  mig  conill  en  uns  deu  trossos  i  les  ales  de  pollastre  en  dues  parts.

La  costella  de  porc  en  trossos.

El  pop  a   trossos

Els  crancs  es  netegen .

Es  posa  oli  a  una  paellera  que  cobreixi  tot  el  cul.

Es  fregeix  les  gambes,  las  carxofa  i  les  mongetes tendres  i  es  reserven.

S'afegeix  la  carn  salada.  Quan  està  daurada  s’incorpora  la  ceba  i   els  alls.

Seguidament  es  tira  el  tomàquet  i  quan  els  trossos   ja  no  es  veuen  dins  del  sofregit  s'hi tira  un  bon  raig de  brandi  i  desprès  que s'hagi  evaporat  el  fumet  de  peix.



S'ha  de  deixar  bulli  al  menys  1  hora,  perquè  la  carn  sigui  ben  cuita  i  també  el  pop,  a  més  tots  els  gustos  es  mesclaran  millor.

Es  prepara  la  picada.

Es  tira  l'arròs,  la  picada,  i  es posen  les  verdures  que  s'havien  reservat  i  les  gambes.




S'ha  de  coure  17  minuts. 

Que vos vagi de gust

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada