dissabte, 22 de febrer del 2014

panellets



INGREDIENTS PER A LA MASSA ( PER  1 Kgr . Aprox. ) :

- 500 grs.de ametlla molta
- 600 grs . de sucre
- 500 grs . de patates
- La pell d'una llimona ratllada .

Es bullen les patates amb pell i quan estiguin toves es pelen en calent i es barregen amb el sucre i l'ametlla mòlta . S'afegeix la pell de llimona ratllada i es deixa reposar la massa com a mínim 6 hores . L'ideal és d'un dia per l'altre .

INGREDIENTS PER AL FOLRAT DELS " PANELLETS " :

- Pinyons
- Coco
- Granit d'ametlla
- Cafè soluble
- Aromes de fruites
- Codony
- Ou batut

ELABORACIÓ :

Es fan les boletes amb la massa , es passen per l'ou batut i s'arrebossen en pinyons o coco o granit d'ametlla o sucre .

Per fer els de cafè o aromes de fruites se separa la quantitat de massa i es barreja amb el gust escollit .

Per fer-los farcits de codony es separa la quantitat de massa s'aplana i s'emboliquen els trossets de codony tallats de forma allargada i després es tallen en porcions petites.

S'enfornen de manera que quedin daurats a una temperatura de 170 graus en la meitat del forn .



I a gaudir, però sense passar-se.

que vos vagi de gust

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada