INGREDIENTS PER A LA MASSA ( PER 1 Kgr . Aprox. ) :
- 500 grs.de ametlla molta
- 600 grs . de sucre
- 500 grs . de patates
- La pell d'una llimona ratllada .
Es bullen les patates amb pell i quan estiguin toves es pelen en calent i
es barregen amb el sucre i l'ametlla mòlta . S'afegeix la pell de llimona
ratllada i es deixa reposar la massa com a mínim 6 hores . L'ideal és d'un dia
per l'altre .
INGREDIENTS PER AL FOLRAT DELS " PANELLETS " :
- Pinyons
- Coco
- Granit d'ametlla
- Cafè soluble
- Aromes de fruites
- Codony
- Ou batut
ELABORACIÓ :
Es fan les boletes amb la massa , es passen per l'ou batut i s'arrebossen
en pinyons o coco o granit d'ametlla o sucre .
Per fer els de cafè o aromes de fruites se separa la quantitat de massa i
es barreja amb el gust escollit .
Per fer-los farcits de codony es separa la quantitat de massa s'aplana i
s'emboliquen els trossets de codony tallats de forma allargada i després es tallen
en porcions petites.
S'enfornen de manera que quedin daurats a una temperatura de 170 graus en
la meitat del forn .
I a gaudir, però sense passar-se.
que vos vagi de gust
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada