INGREDIENTS:
PER LA BASE:
-
150 grs. de mantega
-
100 grs. de sucre
- 1
ou
-
300 grs.
de farina
-
Un polsim de
sal.
-
3 claus
- 1
cullerada de canyella
-
Un polsim de
pebre negre en
pols
-
Un polsim de
llorer picat fi
-
Un polsim de
nou moscada
-
La ratlladura d’una
llimona i d’una
taronja.
- 1
cullerada d’anís en
gra.
PEL FARCIMENT
-
Confitura
de figues. (300 grs.
aprox.)
-
Ratlladura
de 2 pomes
àcides o codonyat.
PREPARACIÓ:
Es piquen
totes les espècies
i es mesclen
tots els ingredients
de la base ,
amassant, fins que
es fa una
bola que s’amolla
de les mans.
S’unta un
motlle per pastissos
amb mantega i
s’escampa una part
de la massa, es
reserva ¼ part
per fer els
guarniments.
S'hi posa
la confitura mesclada
amb la poma
o el codonyat,
i es guarneix
amb la resta
de la massa,
fent un dibuix
de reixeta.
S’enforna durant
½ hora a 180 graus,
vigilant quant estigui
daurada.
Es pot servir
amb crema fresca.
Que vos vagi de gust
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada