divendres, 21 de febrer del 2014

Pasta de borraines







INGREDIENTS:

   -     6 ous
   -     250  grs.  de  borraines
   -     1 Kgr.  de  farina
   -     2  cullerades  d'oli
   -     Aigua  i  sal.


PREPARACIÓ:


S’escalden  les  fulles  de  les  borraines  i  es  deixen  refredar.




















Es mesclen  amb  els  ous.


Es  fa  una  muntanya  amb  la  farina  i  al  centre  s’hi  posa  la  mescla  d’ous  i  borraines  i  les  2  cullerades  d’oli.  Es  fa  una  massa  i  es  deixa  reposar  al  menys  mitja  hora.






















S’aplana  la  massa  ben  fina  i   s'enrotlla.  S'hi  tallen  els  tallarines  i  es  mouen  sobre  farina  perquè  quedin  solts.



Es  posa  una  olla   amb  aigua  i  sal  i  quan  bull  es  tiren  els  tallarines  i  es couen  2 o  3  minuts.



Es  poden  servir  amb  salsa  de  tomàquet,  pesto,  picants,  etc.    















Que vos vagi de gust

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada