dijous, 20 de febrer del 2014

Rotllets d’albergínia i bacallà.




 INGREDIENTS:

   -     500  grs.  de  bacallà  dessalat.
   -     1 albergínia  grossa.
   -     2 alls.
-        Oli  d'oliva  i  sal.



 PREPARACIÓ:

Se   talla  l'albergínia  en  talls  grans  però  fins.

S’unten  amb  oli  mesclat  amb  els  alls  xafats  finament.  Se  posen  en  una  safata  al  forn  amb  paper  de  cuina  i  es  couen  per que  estiguen  toves.

Se  talla  el  bacallà  en  trossos  
petits  i   s’ emboliquen  amb  les  penques  cuites  de  l’ albergínia.


Se  posen  a  gratinar  el  forn  fins  que es  veu  el  bacallà  cuit (uns 5  minuts).



Que vos vagi de gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada