INGREDIENTS:
-
1 litre de
brou de verdures
o aigua
-
250 grs.
d’arròs integral
-
5 cullerades
d’oli
-
1 pebrot
verd
-
1 ceba
-
4 alls
-
150 grs.
de pessols
-
3 carxofes
-
12 bajoques
planes
-
2 tomàquets madurs
-
Sal i pebre roig
dolç fumat
PREPARACIÓ:
Netegem les
carxofes i en fem 4
trossos de cada una.
El pebrot verd
a trossos. Els
tomàquets pelats i
trossejats. Les bajoques
tallades en dos
trossos cada una. La ceba
i els alls
a trossos petits.
Sofregim primer
les carxofes i les bajoques
i les reservem.
En
el mateix oli
posem la ceba,
els alls i
el pebrot.
Quan
està tou posem
els tomàquets i
els pèsols.
Una
cop veiem tot
ben solsit afegim
l’arròs i el
rossegem.
Posem les
carxofes i les
bajoques, tirem el
brou i el pebre roig
dolç.
Coem
durant 25-30 minuts.
Que vagi de gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada