INGREDIENTS:
-
500 cls.
de brou de
carn
-
1 ceba
-
7 xampinyons
-
100 cls
de nata
-
80 grs.
de formatge parmesà
-
100 cls
de vi blanc
-
80 grs.
de mantega
-
100 grs.
d’arròs
PREPARACIÓ:
Tallem a
trossos petits la
ceba i el
xampinyons.
Posem una
cassola fonda amb la mantega,
hi tirem la
ceba i els
xampinyons. Deixem que es facin
tous i després
tirem l’arròs. Quan
es enrossir i tirem
el vi.
Sempre remenant
fins que l’arròs
absorbeix tot
el líquid.
Anem
posant el brou
poc a poc
durant uns 15
minuts.
Al
final quasi be
afegim la nata.
Als 2 minuts
apaguem el foc
i posem el formatge ratllat.
Que vagi de gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada