dimecres, 7 de maig del 2014

Rissoto amb xampinyons



INGREDIENTS:

    -     500  cls.  de  brou  de  carn

    -     1 ceba
    -     7 xampinyons
    -     100  cls  de  nata
    -     80  grs.  de  formatge  parmesà
    -     100  cls  de  vi  blanc
    -     80  grs.  de  mantega
    -     100  grs.  d’arròs

PREPARACIÓ:

Tallem   a  trossos  petits  la  ceba  i  el  xampinyons.



Posem  una  cassola  fonda  amb  la  mantega,  hi  tirem  la  ceba  i  els  xampinyons.  Deixem  que  es  facin  tous  i  després  tirem  l’arròs.  Quan  es  enrossir i  tirem  el  vi.





 
Sempre  remenant  fins  que  l’arròs  absorbeix   tot  el  líquid.




Anem  posant  el  brou  poc  a  poc  durant  uns  15  minuts.




Al  final  quasi  be  afegim  la  nata.  Als  2  minuts  apaguem  el  foc  i  posem  el  formatge  ratllat.





Que vagi de gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada