INGREDIENTS:
-
500 grs. de
farina de força
-
250 cls
d’aigua
-
25 grs.
de llevat
-
1 cullerada
d’oli
-
2 tomàquets
madurs
-
500 grs.
de tomàquets en
conserva
-
15 fulles
d’alfàbrega
-
400 grs.
de formatge mozzarela
-
1 ceba
grossa
-
3 alls.
-
Oli, sal i
orenga.
Primer farem
la base.
En
un bol posarem
la farina, la
cullerada d’oli i
l’aigua amb el
llevat. Pastarem uns
10 minuts i
deixarem reposar tapat
amb un drap
banyat 1 hora.
Posarem una
paella al foc
amb oli els
3 alls laminats,
els tomàquets de
conserva i 7
fulles d’alfàbrega.
Triturem , colem
i reservem.
En
una de les
pizzes posem aquesta
salsa de tomàquet,
el formatge mozzarela
tallat i 8
fulles d’alfàbrega. Sal
i oli.
En
una altra posem
els dos tomàquets
tallats a rodanxes ben
fines i per
sobre orenga, sal
i oli.
I
en la última
posem la ceba
tallada fina, sal
i oli.
Totes al
forn durant 20
minuts fins que
son daurades.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada