divendres, 2 de maig del 2014

Pizza



INGREDIENTS:


    -     500 grs.  de  farina  de  força
    -     250  cls  d’aigua
    -     25  grs.  de  llevat 
    -     1  cullerada   d’oli
    -     2  tomàquets  madurs 
    -     500  grs.  de  tomàquets  en  conserva
    -     15  fulles  d’alfàbrega
    -     400  grs.  de  formatge  mozzarela
    -     1  ceba  grossa
    -     3  alls.
    -     Oli, sal  i  orenga.















PREPARACIÓ:

Primer  farem  la  base.

Mesclarem  l’aigua  que  haurem  escalfat  amb  el  llevat .


En  un  bol  posarem  la  farina,  la  cullerada  d’oli  i  l’aigua  amb  el  llevat.   Pastarem  uns  10  minuts  i  deixarem  reposar   tapat  amb  un  drap  banyat  1  hora.














Després  pastarem  un  altre  cop  i  amb  un  corró  aplanarem  i  farem  3   pizzes.



Posarem  una  paella  al  foc   amb   oli  els   3   alls   laminats,  els  tomàquets  de  conserva  i  7  fulles  d’alfàbrega.




Triturem ,  colem  i  reservem.

En  una  de  les  pizzes  posem  aquesta  salsa  de  tomàquet,  el  formatge  mozzarela  tallat  i  8  fulles  d’alfàbrega.  Sal  i  oli.

En  una  altra   posem  els  dos  tomàquets  tallats  a  rodanxes ben  fines  i  per  sobre  orenga,  sal  i  oli.

I  en  la  última  posem  la  ceba  tallada  fina,  sal  i  oli.
Totes  al  forn  durant  20  minuts  fins  que  son  daurades.



Que vagi de gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada