diumenge, 18 de maig del 2014

Pastís d’espinacs



INGREDIENTS:

    -     200  grs.  d’espinacs


    -     3  xampinyons
    -     1  ceba  tendra
    -     4  ous
   -     200  cls.  de  nata
    -     100  cls  de  llet
    -     250  grs.  de  farina  integral
    -     100  cls.  d’oli
    -     2  cullerades  d’aigua  mineral
    -     100  grs.  de   formatge  emmental
    -     Sal,  pebre  negre,  nou  moscada  i  oli

PREPARACIÓ:

Fem  primer  la  massa  per  folrar  un  motlle.

Posem  la  farina,  un  ou,  100  cls.  d’oli,  les  2  cullerades  d’aigua  i   una  mica  de  sal.


Amb  la  ma  fem  una  massa compacta   que  escamparem  al motlle.



Posem  una  paella   al   foc   amb  oli.  Tirem  la  ceba  talla  a  trossos,  després  els  xampinyons  i  per fi  els  espinacs  amb un  polsim  de  sal.







Un  cop  totes  les verdures  s’han  solsit  les  tirem  dins  del  motlle  folrat.



En  un  vol  posem  els  3   ous,  sal,  pebre  negre  i   nou  moscada.    


Batem  be  i  després  ratllem  el  formatge.



Ben  mesclat  ho  tirem  sobre  les  verdures  i  enfornem  durant  ½  hora   a  180 graus.







Que vagi de gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada