INGREDIENTS:
-
200 grs.
d’espinacs
-
1 ceba
tendra
-
4 ous
-
200 cls.
de nata
-
100 cls
de llet
-
250 grs.
de farina integral
-
100 cls.
d’oli
-
2 cullerades
d’aigua mineral
-
100 grs.
de formatge emmental
-
Sal, pebre
negre, nou moscada
i oli
PREPARACIÓ:
Fem
primer la massa
per folrar un
motlle.
Posem la
farina, un ou,
100 cls. d’oli,
les 2 cullerades
d’aigua i una
mica de sal.
Amb
la ma fem
una massa compacta que
escamparem al motlle.
Posem una
paella al foc
amb oli. Tirem
la ceba talla
a trossos, després
els xampinyons i per
fi els
espinacs amb un
polsim de sal.
Un
cop totes les verdures
s’han solsit les
tirem dins del
motlle folrat.
En
un vol posem
els 3 ous,
sal, pebre negre
i nou moscada.
Batem be i després ratllem el formatge.
Ben mesclat ho tirem sobre les verdures i enfornem durant ½ hora a 180 graus.
Que vagi de gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada