dimecres, 21 de maig del 2014

Timbal de col, patata i cigrons




INGREDIENTS:

    -     1  col
    -     4  patates  grosses
    -     400   grs.  de  cigrons  cuits
    -     2  cabeces  d’all
    -     Oli  i  sal.






PREPARACIÓ:

Bullim  la  col  i  les  patates  30  minuts.

Separem  les  patates  i  la  col.

Fem  un  puré  amb  la  patata  posant  sal  i  oli  i  triturant  amb  una  batedora.



Trinxem  la  col   ben  petita  i  la  sofregim  posant  una  cabeça  d’alls  trossejada.




Fregim   els  cigrons  amb  oli  i  a  la  mateixa  paella  anem  xafant-los  amb  una  forquilla.




Muntem  sobre  paper  de cuina  i  a  una  safata  de  forn  amb  un   motlle.  Primer  posem  el  puré   de  cigrons,  damunt  la  col  sofregida  i  sobre  de tot  el  puré   de  patata  amb  trossos  d’all .






Gratinem  al  forn  durant  15  minuts.



Que vagi de gust.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada