INGREDIENTS:
-
200 grs. de
farina
-
100 cls.
d’aigua
-
12,5 grs. de
llevat
-
1 cullerada
d’oli
-
Sal
-
1 carabassó
petit
-
1 pebrot
roig
-
1 albergínia
-
1 ceba
-
1 xampinyó
-
Orenga
-
Sal i oli
PREPARACIÓ:
Primer fem
la massa de
la coca amb
la farina a
la que afegirem
el llevat dissolt en
l’aigua calenta, l’oli
i la sal.
Amassarem be i
deixarem reposar un
mínim d’una hora
amb un drap
humit al damunt
i en un
lloc al raser.
Després escalivarem
l’albergínia i la
pelarem.
Tallem les
verdures a trossos.
Estenem la
massa i a
sobre posarem totes
les verdures. Pel
damunt l’orenga, sal
i oli.
Al
forn durant ½
hora o fins
que veiem que
està tot ben
daurat.
Que vagi de gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada