INGREDIENTS:
-
3 tomàquets
molt verds d’amanida
-
150 grs.
de farina de
blat
-
150 grs.
de farina de
panís
-
1 cullerada
d’orenga
-
1 cullerada
de pebre blanc
molt
-
1 cullerada
de pebre roig
dolç fumat
-
2 ous
-
1 cullerada
de picant tipus
arisa
-
Sal, oli.
PREPARACIÓ:
Mesclem les
dues farines amb
l’orenga, el pebre
blanc, el pebre
roig i sal
al gust.
Batem els
ous amb el
picant i també
sal.
Tallem cada
tomàquet amb rodanxes
dobles, unes 3
per tomàquet.
Passem els
tomàquets per la
farina, per l’ou
i un altre cop
per la farina.
Deixem reposar uns
15 min uts perquè
s’enganxi be el
rebosat.
Posem oli
a una paella
i anem fregint,
primer oli ben
calent, desprès el
baixem perquè coguin
be els tomàquets.
Deixem sobre paper
de cuina.
Es
serveixen acompanyats de
la salsa següent:
INGREDIENTS DE LA
SALSA:
-
1 cullerada
de mostassa antiga
-
1 cullerada
de salsa Perrins
-
1 cullerada
de salsa ketchup
-
1 cullerada
de salsa picant
Per preparar-la solament
cal mesclar-ho tot.
Que vagi de gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada