divendres, 9 de maig del 2014

Tomàquets verds fregits



INGREDIENTS:

-     3  tomàquets  molt  verds d’amanida

-     150  grs.  de  farina  de  blat
-     150  grs.  de  farina  de  panís
-     1  cullerada  d’orenga
-     1  cullerada  de  pebre  blanc  molt
-     1  cullerada  de  pebre  roig  dolç  fumat
-     2  ous
-     1  cullerada  de  picant  tipus  arisa
-     Sal,  oli.


PREPARACIÓ:

Mesclem  les  dues  farines  amb  l’orenga,  el  pebre  blanc,  el  pebre  roig  i  sal  al  gust.



Batem  els  ous  amb  el  picant  i  també  sal.

Tallem  cada  tomàquet  amb  rodanxes  dobles,  unes  3  per  tomàquet.



Passem  els  tomàquets  per  la  farina,  per  l’ou  i  un  altre cop  per  la  farina.  Deixem  reposar  uns  15  min uts  perquè  s’enganxi  be  el  rebosat.




Posem  oli  a  una  paella  i  anem  fregint,  primer  oli  ben  calent,  desprès  el  baixem  perquè  coguin  be  els  tomàquets.




Deixem  sobre  paper   de   cuina.



Es  serveixen  acompanyats  de  la  salsa   següent:

INGREDIENTS DE  LA  SALSA:

-     5  cullerades  de  maionesa
-     1  cullerada  de  mostassa  antiga
-     1  cullerada  de  salsa  Perrins
-     1  cullerada  de   salsa  ketchup
-     1  cullerada  de  salsa  picant

Per preparar-la  solament  cal  mesclar-ho  tot.





Que vagi de gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada