diumenge, 4 de maig del 2014

Conill i pilotes amb tomàquet i pebrot




INGREDIENTS:

    -      2  conills
    -     500  grs.  de  cansalada

    -     500  grs.  de  coll  de  porc
    -     500 grs.  de  carn  de  vedella  per guisar
    -     1  kgr.  de  tomàquets  madurs
    -     1 kgr.  de  tomàquet  en  conserva
    -     3  pebrots  verdes
    -     2  ous
    -     200 grs.  de  molla  de  pa
    -     150  cls  de  llet
    -     Sal, pebre  i  oli


PREPARACIÓ:

Tallem  els  conills  en  octaus.

Piquem  les  carns i  les  mesclem  amb  la  molla  de  pa  mullat  en  llet,  els  2  ous,  sal  i  pebre  al  gust.





Fem  les  pilotes  que  siguin  petites.





Tallem  els  pebrots  en  trossos  petits  i  pelem  els  tomàquets  i  els trinxem.



Passem  pel  oli  les  pilotes,  les reservem.




Posem  al  mateix  oli   els  trossos  de   conill.  Després  afegim  el  pebrot   i  el  tomàquet.





Quan  s’ha  solsit  afegim  les  pilotes  i  quan  comença  a  bullir  tapem  i  baixem  el  foc.

Ha  de  coure  un  hora  tapat  i  després  un  quart  d’hora  destapat.




Que vagi de gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada