INGREDIENTS:
-
2
conills
-
500 grs.
de cansalada
-
500 grs.
de coll de
porc
-
500 grs. de
carn de vedella
per guisar
-
1 kgr.
de tomàquets madurs
-
1 kgr. de
tomàquet en conserva
-
3 pebrots
verdes
-
2 ous
-
200 grs. de
molla de pa
-
150 cls
de llet
-
Sal, pebre i oli
PREPARACIÓ:
Tallem els
conills en octaus.
Piquem les
carns i les mesclem
amb la molla
de pa mullat
en llet, els
2 ous, sal
i pebre al
gust.
Fem
les pilotes que
siguin petites.
Tallem els
pebrots en trossos
petits i pelem
els tomàquets i els
trinxem.
Passem pel
oli les pilotes,
les reservem.
Posem al
mateix oli els
trossos de conill.
Després afegim el
pebrot i el
tomàquet.
Quan
s’ha solsit afegim
les pilotes i
quan comença a
bullir tapem i
baixem el foc.
Ha
de coure un
hora tapat i
després un quart
d’hora destapat.
Que vagi de gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada