dilluns, 19 de maig del 2014

Pastís de xocolata i coco





INGREDIENTS:

    -     1 litre  de  nata

    -     250  grs.   de  xocolata  de  postres
    -     7  cullerades  de  sucre
    -     250  grs.  de  coco  ratllat
    -     4  cullerades  de  farina
    -     6  ous
    -     50  grs.  de  mantega





PREPARACIÓ:

Primer  farem  el  pa   de  pessic.

Separem  els  rovells   de  les  clares  de  4  ous.




Muntem  les  clares  a  punt  de  neu.



Posem  4  cullerades  de  sucre,  4  de  farina  i  els  4  rovells.  Mesclem  lentament  perquè  no  baixen  les  clares.




Ho escampem  sobre  paper  i  coem  durant  10  minuts  a  forn  escalfat  a  180  graus.



Traiem  i  deixen  refredar.  Tallem  en  3   trossos  iguals.



Posem  la  xocolata  a  fondre  amb  200  cls.  de   nata  i   la   mantega  al  bany  maria.




En  un  altre   casso  posem  la  resta   de  nata  amb  3  cullerades  de  sucre   i  el  coco.  Deixem  bullir  i  apaguem  el  foc.  Triturem  i   deixem  refredar.



Per  fer la  mus  de  xocolata  muntem  2  clares  a  punt  de  neu  i  les  mesclem  amb  4 cullerades  de  xocolata   desfeta. 





Deixem  refredar  a  la  nevera.

Per  muntar  el  pastís  posem  en  una  safata  un  dels   trossos  de  pasta  amb  xocolata,  a  sobre   la  mus  de  xocolata.  A  sobre  un  altre  tros  de  pasta  amb  xocolata. 
Colem  la  mescla   de  coco i  posem  la  part  mes  seca  al  segon  pis.





Tapem  amb  el  tercer  tros  de  pasta  i  a  sobre  la  resta  de  xocolata.



Pel  voltant  del  pastis  hi  tirem  la  salsa  de coco.



S’ha  de  servir  ben  fred. 

Que vagi de gust.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada