INGREDIENTS:
-
1 litre de
nata
-
250 grs.
de xocolata de
postres
-
7 cullerades
de sucre
-
250 grs.
de coco ratllat
-
4 cullerades
de farina
-
6 ous
-
50 grs.
de mantega
PREPARACIÓ:
Primer farem
el pa de
pessic.
Separem els
rovells de les
clares de 4 ous.
Muntem les
clares a punt
de neu.
Posem 4
cullerades de sucre,
4 de farina
i els 4 rovells. Mesclem
lentament perquè no
baixen les clares.
Ho escampem sobre
paper i coem
durant 10 minuts
a forn escalfat
a 180 graus.
Traiem i
deixen refredar. Tallem
en 3 trossos
iguals.
Posem la
xocolata a fondre
amb 200 cls.
de nata i
la mantega al
bany maria.
En
un altre casso
posem la resta
de nata amb
3 cullerades de
sucre i el
coco. Deixem bullir
i apaguem el
foc. Triturem i
deixem refredar.
Per
fer la mus de
xocolata muntem 2
clares a punt
de neu i
les mesclem amb 4
cullerades de xocolata
desfeta.
Deixem refredar
a la nevera.
Per
muntar el pastís
posem en una
safata un dels
trossos de pasta
amb xocolata, a
sobre la mus
de xocolata. A
sobre un altre
tros de pasta
amb xocolata.
Colem la
mescla de coco i
posem la part
mes seca al
segon pis.
Tapem amb
el tercer tros
de pasta i
a sobre la
resta de xocolata.
Pel
voltant del pastis
hi tirem la
salsa de coco.
S’ha
de servir ben
fred.
Que vagi de gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada