divendres, 16 de maig del 2014

Cus-cus amb verdures




INGREDIENTS:

    -     100  grs.  de  cus-cus

    -     200  cls.  d’aigua  mineral
    -     Sal  i  oli
    -     1  carabassa
    -     1  ceba  tendra
    -     1  xampinyó
    -     2  tomàquets
    -     1  carlota
    -     10  pèsols  tendres
    -     3  cullerades  de  salsa  de  soja
    -     1  cullerada  de  salsa  d’ostres
    -     1  cullerada  de  salsa  picant

PREPARACIÓ

Posem  en  una  cassola  el  cus-cus  i  l’aigua,  una  mica   de  sal  i  una  cullerada  d’oli. Deixem  que  bulli   fins   que  el   cus-cus  absorbeix  totalment  l’aigua.




Després  amb  el  foc  apagat  remenem  i  fem  que  el   cus-cus  quedi  ben   solt.


Posem  oli  a  una  paella  i  solsim  totes  les  verdures  trinxades  i   netes  per  ordre  de  duresa.  Primer  la  carlota,  la   ceba,  la  carabassa  i  els pèsols   tendres.





Les  salses  fan  que   quedi  gustós  sense  posar  sal.



Que vagi de gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada