INGREDIENTS:
-
100 grs.
de cus-cus
-
200 cls.
d’aigua mineral
-
Sal i oli
-
1 carabassa
-
1 ceba
tendra
-
1 xampinyó
-
2 tomàquets
-
1 carlota
-
10 pèsols
tendres
-
3 cullerades
de salsa de
soja
-
1 cullerada
de salsa d’ostres
-
1 cullerada
de salsa picant
PREPARACIÓ
Posem en
una cassola el
cus-cus i l’aigua,
una mica de
sal i una
cullerada d’oli. Deixem que
bulli fins que
el cus-cus absorbeix
totalment l’aigua.
Després
amb el foc
apagat remenem i
fem que el
cus-cus quedi ben
solt.
Posem oli
a una paella
i solsim totes
les verdures trinxades
i netes per
ordre de duresa.
Primer la carlota,
la ceba, la
carabassa i els pèsols
tendres.
Les salses
fan que quedi
gustós sense posar
sal.
Que vagi de gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada