INGREDIENTS:
-
6 costelles
de porc en
un tros
-
1 bitxo
-
4 alls
-
2 taronges
-
Estragó
-
½ litre de
brou de carn
-
200 cls.
de vi de
xerés
-
Sal, pebre
i oli
PREPARACIÓ:
Xafem els
alls, trinxem el
bitxo i l’estragó,
ratllem la pell
de les taronges
i afegim sal
i oli.
Tallem el
tros de carn
de forma que
les costelles queden netes
de carn i
fins que deixem el
llom obert en
forma de llibre.
Farcim la carn
amb la pasta i el
lliguem.
Posem oli
en una cassola
alta i enrossim
el tros de
carn.
Posem el
xerès, el suc
de les 2
taronges i el
brou. Tapem i
ho posem al
forn 2 hores a 150
graus.
Es
serveis tallant la
carn costella per costella amb
la salsa seua
pel damunt i
amb verdures o
patates.
Que vagi de gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada