dissabte, 3 de maig del 2014

Costella de porc al forn



INGREDIENTS:

    -     6  costelles  de  porc  en  un  tros

    -     1  bitxo
    -     4  alls
    -     2  taronges
    -     Estragó
    -     ½ litre  de  brou  de  carn
    -     200  cls.   de  vi  de  xerés
    -     Sal,  pebre  i  oli





PREPARACIÓ:

Xafem  els  alls,  trinxem  el  bitxo  i  l’estragó,  ratllem  la  pell  de  les  taronges  i  afegim  sal  i  oli.


Tallem  el  tros   de  carn  de  forma  que  les costelles   queden  netes  de  carn  i  fins  que  deixem el  llom  obert  en  forma   de  llibre.  Farcim  la  carn  amb  la  pasta  i  el  lliguem.





Posem  oli  en  una  cassola  alta  i  enrossim  el   tros   de  carn. 




Posem   el  xerès,  el  suc  de  les  2   taronges  i  el  brou.  Tapem  i  ho  posem  al  forn  2 hores  a  150 graus.





Es  serveis  tallant  la  carn  costella  per  costella  amb  la  salsa  seua  pel  damunt  i  amb  verdures  o  patates.



Que vagi de gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada