INGREDIENTS:
-
250 cls.
de llet
-
2 cullerades
de farina de
panís
-
2 ous
-
1 pebrot
verd
-
2 carlotes
-
200 grs.
de pèsols tendres
-
Oli, sal
-
Oli picant,
salsa Perrins
-
Mantega
-
200 grs.
de formatge emmental
PREPARACIÓ:
Mesclem els
ous amb la
llet i la
farina de panís. Ha
de quedar una
textura fluida ja
que hem de
fer els creps.
Posem una
paella de fer
creps amb mantega
a escalfar.
Torquem amb
paper de cuina
perquè no hi
hagi massa greix.
Anem fen els
creps
Posem els
pèsols tendres amb la carlota
i el pebrot
tallats a tires
en una paella
amb oli i
sal.
Anem posant
salsa Perrins, oli
picant fins que estant
cuits però encara cruixents.
En
un plat posem
una crep amb
la mescla de
verdures i pel
damunt formatge ratllat.
Emboliquem la crep
i llesta per
menjar.
Que vagi de gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada