INGREDIENTS:
-
6 carxofes
-
12 espàrrecs
verdes
-
10 alls
tendres
-
4 ous
-
Un ramet
de julivert
-
Sal i oli
PREPARACIÓ:
Netegem les
carxofes i les
tallen en sis
trossos.
Les
posem el aigua
amb julivert.
Desgranem les
faves.
Netegem els
espàrrecs tallant-los per on no
fan resistència al
ganivet.
Netegem els
alls tendres i els tallen
a trossos petits.
Posem una
paella gran amb
oli al foc i anem
posant els alls,
les carxofes, les
faves i els
espàrrecs. No s’han
de coure molt.
Quan
estan prou sofregits
( uns 10 minuts)
batem els ous
hi posem sal
i ho tirem
per sobre sense
deixar de remenar.
Solament ha de
coure un minut.
S’ha de servir
immediatament.
Que vos vagi de gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada