INGREDIENTS:
-
5 pomes
àcides
-
¼ de litre
d’oli
-
¼ de litre
d’aigua
-
1 rama de
canyella
-
Canyella en
pols
-
1 llimona
-
1 cullerada de
matafaluga
-
25 grs.
de llevat de
forn
-
2 ous
-
¼ de
kgr. de sucre
-
Farina
PREPARACIÓ:
Es
posa l’aigua a
bullir amb la
rama de canyella, la
pell de la
llimona i la
matafaluga.
Es
cola l’aigua i
es desfà el
llevat. Es mescla
l’oli, els ous
i l’aigua i
es posa la
farina fins que
fa fil.
Es
posa en una
safata de forn.
Es desfan 4
cullerades de sucre
amb una mica
d’aigua i s’escampa
sobre la pasta.
Tallem les
pomes en 4
grills sense pelar
i netes de
pinyols.
Es
col·loquen sobre la
pasta ensucrada i
després s’acaba de posar
la resta de
sucre i canyella
en pols i
un bon raig
d’oli.
S’ha de
coure durant ½ hora a
180º.
Ha
de quedar torrada
per damunt ja
que les pomes
han de estar ben cuites.
Que vos vagi de gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada