INGREDIENTS:
- 5
maduixes grans
- 500
cls. de nata
- 3
cullerades soperes de
sacarina
-
½ cullerada d’essència
de vainilla
-
6 làmines de
gelatina
PREPARACIÓ:
Posem en
una cassola la
nata amb la
sacarina i la
vainilla. Quan comença
a bullir tanquem
el foc i
afegim les làmines
de gelatina que
abans haurem posat
en remull.
Remenem i
en l’escalfor es
desfaran.
Posem en
un motlle i
deixem refredar. Després
una estona a la nevera.
Tallem les
maduixes en 4
trossos cada una. Si no son
prou dolces els
hi posarem una
mica de sucre
pel damunt i
uns mica de
suc taronja acabada
d’esprémer.
Per
servir tallem la
nata quallada en 4
trossos i pel
damunt posem les
maduixes i una
rama de menta
per fer bonic.
Que vos vagi de gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada