INGREDIENTS:
-
8 sèpies petites
-
500 grs.
de carn de
guisar de vedella
-
500 grs.
de carn de
porc del coll
-
500 grs.
de cansalada grassa
-
2 ous
-
2 cebes
-
5 tomàquets
-
½ de
pèsols desgranats de
temporada
-
100 cls.
de vi blanch
-
25 ametlles
torrades
-
25 avellanes
torrades
-
4 grans
d’all
-
1 rama de
julivert
-
Sal , pebre
negre molt i oli.
-
Pa blanc
-
100 cls de
llet
PREPARACIÓ:
Molem les
carns dues vegades
en el robot
de cuina.
Afegim
sal, pebre negre
molt els 2
ous i la
molla de pa
mullada amb la
llet. Mesclem be
i deixem reposar
½ hora. Fem
les mandonguilles.
En
una cassola plana
i gran posem
oli i passem
les mandonguilles. Les
retirem.
Tirem en el
mateix oli les
sèpies netes, les
cebes trinxades , els
pèsols i desprès
el tomàquet, deixant
que cada ingredient
es sofregeixi.
Desprès fem
la picada amb
els alls, els
julivert, les ametlles
i les avellanes.
Afegim el vi
i tot junt
ho tirem a
la cassola.
Agreguem
les mandonguilles i
quan fan xup-xup baixem el
foc i tapem.
Deixem ½ hora.
Rectifiquem de sal i servim.
Que vos vagi de gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada