INGREDIENTS:
-
3/4 kgr. de
pit de tito
rostit
-
2 litres
de llet
-
150 grs.
de mantega
-
1 cullerada
de sal
-
100 grs.
de farina de
panís
-
1 ceba
-
Un polsim
de nou moscada
-
3 ous
-
200 grs.
de pa ratllat
-
Oli i sal.
PREPARACIÓ:
Posem en
una cassola 1 i
¾ de litre
de llet i la mantega. ¼ de
litre la mesclem
en els 100
grs. de farina
de panís, la
cullerada de sal
i el polsim
de nou moscada.
Quan la mantega
s’ha dissolt dins de la
llet calenta afegim la
resta i anem
remenant fins que
bull i continuem
durant uns 10
minuts. Reservem.
En
una cassola plana
i gran posem
oli i la
ceba a sofregir.
Quan es transparent
afegim el tito trossejat. Li donem
unes voltes i
apaguem el foc.
Ho molem al
robot i ho
mesclem amb la
salsa beixamel. Deixem
refredar i reposar
durant 24 hores.
Tallem la
pasta a quadrats
petits, formem les
croquetes, les passem
per ou batut
i pa ratllat. Fregim en
oli abundant i
servim calentes.
Que vos vagi de gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada