dimecres, 2 d’abril del 2014

Arròs, cigrons i espinacs




INGREDIENTS.


-
80 grs.  d’arròs
-
200 grs.  de  cigrons  cuits
-
2  tomàquets
-
1  ceba
-
4  grans  d’all
-
200  grs.  d’espinacs
-
1  patata
-
500  cls  de  brou  vegetal
-
Sal  i  oli.




PREPARACIÓ:


Posem  a  escalfar  el  brou.




En  una  cassola  fonda  hi  posem  oli  i  sofregim  els  alls  sense  pelar,  la  ceba  a  trossos  grossos,  la  patata a trossos  petits  i   el  tomàquet.  Desprès  tirem  els  espinacs.




Quan  tot s’ha  solsit afegim  el  brou  i  els  cigrons.  Deixem  courdurant  ½  hora.



Tirem  l’arròs  i  deixem  coure  20  minuts, rectifiquem  de  sal  i  ja  podem  servir.




Que vos vagi de gust



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada