dimarts, 29 d’abril del 2014

Creps de panís farcits de verdures



INGREDIENTS:

    -     250  cls.  de  llet
    -     2  cullerades  de  farina  de  panís

    -     2  ous
    -     1  pebrot  verd
    -     2  carlotes
    -     200  grs.  de  pèsols  tendres
    -     Oli,  sal
    -     Oli  picant,  salsa  Perrins
    -     Mantega
    -     200  grs.   de   formatge  emmental

PREPARACIÓ:

Mesclem  els  ous  amb  la  llet  i  la  farina   de  panís. Ha  de  quedar  una  textura  fluida  ja  que  hem  de  fer  els  creps.

Posem  una  paella  de  fer  creps  amb  mantega  a escalfar.


Torquem  amb  paper  de  cuina  perquè   no  hi  hagi  massa  greix.  Anem  fen  els  creps




Posem  els  pèsols  tendres  amb  la  carlota  i  el  pebrot  tallats  a  tires  en  una  paella  amb  oli  i  sal. 




Anem  posant  salsa  Perrins,  oli   picant  fins que  estant  cuits  però   encara   cruixents.



En  un  plat   posem  una  crep  amb  la  mescla   de   verdures  i  pel  damunt   formatge   ratllat.  Emboliquem  la  crep  i  llesta  per   menjar.




















Que vagi de gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada