dijous, 10 d’abril del 2014

Bunyols picants de carxofa



INGREDIENTS:

    -     8  carxofes

    -     2  ous
    -     100 cls  de  llet
    -     1 cullerada  de  sal
    -     1 cullerada  petita  de  llevada
    -     Farina
    -     Oli,  bitxo




PREPARACIÓ:

Netegem  les  carxofes  i  les  bullim  amb  aigua  i  sal  durant  10  minuts.





Les  colem  i  deixem  que  es  refredin.





Batem  els  ous  amb  la  llet,  la  sal  i  el llevat, afegim  la  farina  fins  que  faci  fil. Deixem  reposar.




Fregim  en  una  paella  amb  força  oli  un  bitxo i  en  acabar  fregim  les  carxofes  en  tandes.





Les  deixem  sobre  paper  de  cuina  per treure  l’oli  i  ja  es  poden  servir.




Que vos vagi de gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada