dilluns, 7 d’abril del 2014

Mandonguilles, sèpia i pèsols



INGREDIENTS:



    -     8 sèpies  petites
    -     500  grs.  de  carn  de  guisar  de  vedella
    -     500  grs.  de  carn  de  porc  del  coll
    -     500  grs.  de  cansalada  grassa
    -     2  ous
    -     2  cebes
    -     5 tomàquets
    -     ½  de  pèsols  desgranats  de  temporada
    -     100  cls.  de  vi  blanch
    -     25  ametlles  torrades
    -     25  avellanes  torrades
    -     4  grans  d’all
    -     1 rama  de  julivert
    -     Sal ,  pebre  negre  molt  i  oli.
    -     Pa  blanc
    -     100 cls  de  llet



PREPARACIÓ:

Molem  les  carns  dues  vegades  en  el  robot  de  cuina.


  
Afegim  sal,  pebre  negre  molt  els  2  ous  i  la  molla  de  pa  mullada  amb  la  llet.  Mesclem  be  i  deixem  reposar  ½  hora.  Fem  les  mandonguilles.



En  una  cassola  plana  i  gran  posem  oli  i  passem  les  mandonguilles.  Les  retirem.





Tirem  en  el  mateix  oli  les  sèpies  netes,  les  cebes  trinxades ,  els  pèsols  i  desprès  el  tomàquet,  deixant  que  cada  ingredient  es  sofregeixi.



Desprès  fem  la  picada  amb  els  alls,  els  julivert,  les  ametlles  i  les  avellanes.  



Afegim  el  vi  i  tot  junt  ho  tirem  a  la  cassola. 



Agreguem  les  mandonguilles  i  quan  fan  xup-xup baixem  el  foc  i  tapem.  Deixem  ½  hora.  Rectifiquem  de  sal  i  servim.






Que vos vagi de gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada