divendres, 11 d’abril del 2014

Coc de poma i mantega



INGREDIENTS:

    -     6  pomes àcides

    -     200  grs.  de  mantega
    -     200  grs.  de  sucre
    -     4  ous
    -     200  grs.  de  farina
    -     1  cullerada  de  llevat  químic
    -     Sucre  per  damunt  de  la  poma




PREPARACIÓ:

Es  deixa  que  la  mantega  estigui  en  textura  de  pomada,  no  fosa.



Es  tallen  les  pomes pelades  i  a  galls.




Es  mescla  la  mantega  amb  el  sucre  i  els  ous. Quan  es  veu  el  sucre  ben  desfet  s’afegeix  la  farina  i  el  llevat.





Es  col·loca  sobre   una  safata  de  forn  i  ben  posats  els  grills  de  poma.  Per  sobre  posem  sucre.





S’ha  de  coure  una  ½  hora  al  forn  a  180 graus fins  que  es  veuen  els  trossos  de  poma  daurats.




Que vos vagi de gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada