dimecres, 16 d’abril del 2014

Potatge de cigrons



INGREDIENTS:

    -     400  grs.  de  cigrons  cuits

    -     3  tomàquets
    -     1 carabassa  verda
    -     3  patates
    -     1 ceba
    -      Grans  d’all
    -     20  bajoques  verdes  planes
    -     1 litre  de  brou  de  verdures  o  aigua
    -     Oli, sal  i  pebre  roig  fumat



PREPARACIÓ:

Tallem  a  trossos  les  bajoques ,  les  patates, la  carabassa,  la  ceba  i  els tomàquets.



Ho sofregim  tot.  Tirem  el  brou  o  l’aigua  i  els  cigrons.




Deixem  bullir  a  foc  viu  ½ hora.  Rectifiquem  de  sal  i  tirem  una  mica   de  pebre  roig  fumat.




Deixem  reposar  ¼  hora  i  ja  es  pot  servir.


Que vos vagi de gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada