diumenge, 6 d’abril del 2014

Verdures de temporada en remenat d’ou




INGREDIENTS:

    -     6 carxofes
    -     ½  kgr.  de  faves  per  desgranar
    -     12  espàrrecs  verdes
    -     10  alls  tendres
    -     4  ous
    -     Un  ramet  de  julivert
    -     Sal  i  oli





PREPARACIÓ:

Netegem  les  carxofes  i  les  tallen  en  sis  trossos.
Les  posem  el  aigua  amb  julivert.



Desgranem  les  faves.


Netegem  els  espàrrecs  tallant-los  per  on  no  fan  resistència  al  ganivet.



Netegem  els  alls  tendres  i  els  tallen  a  trossos  petits.
Posem  una  paella  gran  amb  oli   al  foc   i  anem  posant  els  alls,  les  carxofes,  les  faves  i  els  espàrrecs.  No  s’han  de  coure  molt.



Quan  estan  prou  sofregits  ( uns  10  minuts)  batem  els  ous  hi  posem  sal   i  ho  tirem  per  sobre  sense  deixar  de   remenar.  Solament  ha  de  coure  un  minut.  S’ha  de   servir  immediatament. 


 

Que vos vagi de gust.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada