dijous, 17 d’abril del 2014

Pasta de mona

















INGREDIENTS:

    -     2 ous

    -     500  cls.  de  llet
    -     250  cls.  d’oli
    -     250  grs.  de  sucre
    -     75 grs.  de  llevat  de  forner
    -     1,200  krs.  de  farina
    -     1  ou  per  pintar  les  mones
    -     1 kgr.  de  brossat
    -     150  grs.  de  sucre.
    -     1 kgr.  de  confitura  de  cabell  d’àngel
    -     Ous  de  xocolata  folrats  amb  paper  de  plata
    -      Farina  per  treballar  les  mones.

PREPARACIÓ:

S’escalfa  la llet  i  es  desfà  el  llevat.



Es  baten  els  ous, l’oli,  el  sucre  i  la   mescla  de  llet  i  llevat.  S’afegeix  la  farina  poc  a  poc.  Ha  de  quedar  una  pasta  blana.





Es  deixa  reposar  tapat  amb  un  drap   banyat  al  menys  2  hores  a  un  lloc  fos  i  tebi.




Es  van  tallant  trossos  i  damunt  d’un  banc  enfarinat  anem  fen  les  formes.





El  farciment,  en  aquesta  ocasió,  es  brossat  ensucrat: 150  grs.  de  sucre.  I  també  confitura  de cabell   d’àngel  casera.







Batem  un  ou  i  pintem  per  damunt  les  mones  que  hem  fet. 



S’han  d’enfornar  una  ½ hora  a  175  graus.



Que vos vagi de gust.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada