INGREDIENTS:
-
2 ous
-
500 cls.
de llet
-
250 cls.
d’oli
-
250 grs.
de sucre
-
75 grs. de
llevat de forner
-
1,200 krs.
de farina
-
1 ou
per pintar les
mones
-
1 kgr. de
brossat
-
150 grs.
de sucre.
-
1 kgr. de
confitura de cabell
d’àngel
-
Ous de
xocolata folrats amb
paper de plata
-
Farina
per treballar les
mones.
PREPARACIÓ:
S’escalfa la llet
i es desfà
el llevat.
Es
baten els ous, l’oli,
el sucre i
la mescla de
llet i llevat.
S’afegeix la farina
poc a poc.
Ha de quedar
una pasta blana.
Es
deixa reposar tapat
amb un drap
banyat al menys
2 hores a
un lloc fos i tebi.
Es
van tallant trossos
i damunt d’un
banc enfarinat anem
fen les formes.
El
farciment, en aquesta
ocasió, es brossat
ensucrat: 150 grs. de
sucre. I també
confitura de cabell d’àngel
casera.
Batem un
ou i pintem
per damunt les
mones que hem
fet.
S’han d’enfornar
una ½ hora a 175 graus.
Que vos vagi de gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada