dijous, 3 d’abril del 2014

Paté de fetge de conill





INGREDIENTS:



    -     1,200 kgr.  de  fetges  de  conill
    -     2  cebes
    -     200  cls.  de  jerez
    -     Pebre  verd  i  blanc  en  gra
    -     Orenga
    -     200  cls.  de  nata
    -     5  ous
    -     Oli  i  sal.



PREPARACIÓ:

Posem  una  cassola  al  foc  amb  oli  i  la  ceba.  Quan  està  transparent  afegim  els  fetges  trossejats,  els  pebres,  l’orenga  i  salem.






En  un  vol  posem  els  ous,  la  nata  i  el  sofregit  no molt  fet  dels  fetges.  Triturem  molt  finament  la  mescla  i  ho  posem  en  pots  de  vidre,  els  tanquem i  els  posem  a  bullir  durant  1  hora.




Es  serveix  sobre  pa  torrat. 


Que vos vagi de gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada