dissabte, 5 d’abril del 2014

Croquetes de pit de tito



INGREDIENTS:

    -     3/4 kgr.  de  pit  de  tito  rostit

    -     2  litres  de  llet
    -     150  grs.  de  mantega
    -     1  cullerada  de  sal
    -     100  grs.  de  farina  de  panís
    -     1  ceba
    -     Un  polsim  de  nou   moscada
    -     3  ous
    -     200  grs.  de  pa  ratllat
    -     Oli  i  sal.

PREPARACIÓ:

Posem  en  una  cassola  1 i  ¾  de  litre  de  llet  i la mantega. ¼  de  litre  la  mesclem  en  els  100  grs.  de  farina  de  panís,  la  cullerada  de  sal  i  el  polsim   de  nou  moscada.






Quan  la  mantega  s’ha  dissolt  dins  de   la  llet calenta  afegim  la  resta  i  anem  remenant  fins  que  bull  i  continuem  durant  uns  10  minuts. Reservem.



En  una  cassola  plana  i  gran  posem  oli  i  la  ceba  a  sofregir.  Quan  es  transparent  afegim  el  tito trossejat.  Li  donem  unes  voltes  i  apaguem  el  foc.  Ho  molem  al  robot  i  ho  mesclem  amb  la  salsa  beixamel.  Deixem  refredar  i  reposar  durant  24  hores.



Tallem   la  pasta  a  quadrats  petits,  formem  les  croquetes,  les  passem  per  ou  batut  i   pa  ratllat. Fregim  en  oli  abundant  i  servim  calentes. 






Que vos vagi de gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada