divendres, 4 d’abril del 2014

Confitura de carabassa de cabell d’àngel







INGREDIENTS:

    -     4 kgr.  de  polpa  de  carabassa
    -     2  kgr.  de  sucre
    -     2  branques  de  canyella
    -     La  pell  de  2  llimones





REPARACIÓ

Posem  a  bullir  dues  carabasses  de  cabell d’àngel  trossejades  durant  1  hora.



Traiem  totes  les  llavors  i  les  pells.



Posem  la  polpa  en  una  cassola  plana  gran  i  afegim  el  sucre,  les  2  branques  de  canyella  i   la  pell  de  les  llimones.














Ho  coem  durant  1   hora  remenant  constantment  ja  que  si  no  s’enganxa.  Quan  està  encara  calent  ho  posem  en   pots   de  vidre  que  taparem  hermèticament.

La  podem  usar  per  farcir  les  mones  que  aviat  farem,  o  per  fer  pastissets  o  pastes  de   pasta  fullada.





Que vos vagi de gust

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada