diumenge, 13 d’abril del 2014

Coc de poma





INGREDIENTS:

    -     5  pomes  àcides

    -     ¼ de  litre  d’oli
    -     ¼ de  litre  d’aigua
    -     1 rama  de  canyella
    -     Canyella  en  pols
    -     1  llimona
    -     1 cullerada  de  matafaluga
    -     25  grs.  de  llevat  de  forn
    -     2  ous
    -     ¼  de  kgr.  de  sucre
    -     Farina


PREPARACIÓ:

Es  posa  l’aigua  a  bullir  amb  la  rama de  canyella,  la  pell  de  la  llimona  i  la  matafaluga.


Es  cola  l’aigua  i  es  desfà  el  llevat.  Es  mescla  l’oli,  els  ous  i  l’aigua  i  es  posa  la  farina  fins  que  fa  fil.




Es  posa  en  una  safata  de  forn.  Es  desfan  4  cullerades  de  sucre  amb  una  mica  d’aigua  i  s’escampa  sobre  la  pasta.





Tallem  les  pomes  en  4  grills  sense  pelar  i  netes  de  pinyols.


Es  col·loquen   sobre  la  pasta  ensucrada  i  després  s’acaba de  posar  la  resta  de  sucre  i   canyella  en  pols   i  un  bon  raig  d’oli.





S’ha   de  coure  durant  ½  hora  a  180º.





Ha  de  quedar  torrada  per  damunt  ja  que  les  pomes  han  de  estar ben  cuites.

Que vos vagi de gust.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada