dissabte, 8 de març del 2014

Albergínia amb sobrassada i crema de formatge






INGREDIENTS:


-     2  albergínies  grans
-     150  grs.  de  sobrassada
-     25  grs.  de  crema  de  formatge
-     Oli,  sal


PREPARACIÓ:


Es tallen  les  albergínies  en  rodanxes  i  es  posen  amb  aigua  i  sal  durant  al  menys  1   hora.  Això  farà  que  no  es  posin  negres  i  a més  a  més  quan  les  fregirem  no  absorbiran  tant  d'oli.

Es  fregeixen  amb oli  i es  deixen  sobre  paper  absorbent.
Es  posen   en  una  plata de  forn  sobre  paper  de  cuina  i  a  sobre  es  reparteix  la  sobrassada  i  una  mica  de  crema  de  formatge.


Es  gratinen  al  forn  uns  5  minuts  i  se  serveixen  calentes. 










    Que vos vagi de gust


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada