INGREDIENTS:
-
4 carabassons rodons
o 2 de
llargs
-
4 pebrots vermells petits
-
4 tomàquets
madurs grans
-
1 ceba.
-
Herbes aromàtiques:
julivert, farigola, romer, rúcula, etc.
-
3 alls
-
Oli, sal
-
300 grs. de
mató
-
250 grs. de iogurt
natural cremós
-
250 grs.
de formatge parmesà
-
120 grs.
de olivada de
olives negres
-
200 grs.
de borraines
-
100 grs.
de fideus del 4.
PREPARACIÓ:
Es tallen
els carabassons, els
tomàquets i els
pebrots fen una
mena de cassoleta,
es buiden i
es guarden les
tapetes.
Es preparen els farciments:
Per farcir
els carabassons es
mesclen les herbes
aromàtiques amb un
all i 100
grs. de parmesà
ratllat, s’afegeix oli ,
s’omplen i es
tapen amb la tapa de
la mateixa hortalissa.
Pels tomàquets,
fregirem un all
amb les borraines que
hem de bullir
5 minuts prèviament,
posarem 250 grs.
de mató, l’olivada
i 50 grs.
de parmesà ratllat.
Es tapa.
Pels pebrots
bulliren els fideus
i fregirem la
ceba i posarem
250 grs. de
mató i 100
grs. de parmesà.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada