divendres, 14 de març del 2014

Farcits de l’hort



INGREDIENTS:

   -     carabassons  rodons  o  2  de  llargs
   -     4 pebrots  vermells  petits
   -     4  tomàquets  madurs  grans
   -     1 ceba.
   -     Herbes  aromàtiques:  julivert, farigola, romer, rúcula, etc.
   -     3  alls
   -     Oli,  sal
   -     300  grs. de  mató
   -     250 grs. de  iogurt  natural  cremós
   -     250  grs.  de  formatge  parmesà
   -     120  grs.  de  olivada  de  olives  negres
   -     200  grs.  de  borraines
   -     100  grs.  de  fideus  del  4.
   -     1  moniato














PREPARACIÓ:

Es  tallen  els  carabassons,  els  tomàquets  i  els  pebrots  fen  una  mena  de  cassoleta,  es  buiden  i  es  guarden  les  tapetes.














Es  preparen  els  farciments:



Per  farcir  els  carabassons  es  mesclen  les  herbes  aromàtiques  amb  un  all  i  100  grs.  de  parmesà  ratllat,  s’afegeix  oli ,  s’omplen  i  es  tapen  amb  la  tapa  de  la  mateixa  hortalissa.


Pels  tomàquets,  fregirem  un  all  amb  les  borraines que  hem  de  bullir  5  minuts  prèviament,  posarem  250  grs.  de  mató,  l’olivada  i  50  grs.  de  parmesà  ratllat.  Es  tapa.

Pels  pebrots  bulliren  els  fideus  i  fregirem  la  ceba  i  posarem  250  grs.  de  mató  i  100  grs.  de  parmesà.

Tot  ho  posarem  a  coure  al  forn  durant  20  minuts.



Per  acompanyar  fregirem  uns  xips  de  moniato.


Que vos vagi de gust






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada