diumenge, 2 de març del 2014

Bunyols de borraines





INGREDIENTS:


-250 grs.  de  borraines  petites
-2 ous
-100  cls.  de  llet
-150  grs.  de  farina
- 1 culleradeta  de  llevat  químic
- 1  polsim  de  sal
-  Oli  d'oliva




PREPARACIÓ:

Es  posen  en  remull  les  borraines  perquè  es  posin  ben  ertes.


Es  debaten  els  ous  amb  la  sal,  el   llevat  i  la  llet.



S'afegeix  la  farina  i  es  fa  una  pasta  lleugera .


Es  posen  les  borraines  ben  escorregudes  i   es  mesclen  en  la  pasta. 


En  una  paella  amb  oli  ben  calent   es  fregeixen  en  tandes.



Es  treuen  sobre  una  safata  amb  paper  absorbent.

Que vos vagi de gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada