INGREDIENTS:
-
7 ous
-
1 kgr. de
patates pelades
-
1 ceba
-
1 cullerada
de sal
-
1 cullerada
de llevat químic
-
50 cls.
de llet
-
Oli d’oliva
PREPARACIÓ:
En
una paella en
força oli posem
a fregir les
patates i la ceba
tallades a trossos
petits.
Deixem enrossir.
En
un vol batem
els ous amb
la sal, la
llet i el
llevat. Posem la
patata i ceba
fregides dins i
mesclem be.
Posem una
paella amb unes
gotes d’oli i
aboquem la mescla
i deixem quallar.
Quan
ens sembli que
està quallada de
la banda que
toca la paella
i ajudant-nos d’una
tapa la tombarem.
Perquè quedi ben
redona caldrà tombar-la
al menys 3
vegades.
Que vos vagi de gust
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada