dimarts, 25 de març del 2014

Truita de patata i ceba



INGREDIENTS:

   -     7  ous
   -     1 kgr.  de  patates  pelades
   -     1  ceba
   -     1  cullerada  de sal
   -     1  cullerada  de  llevat  químic
   -     50  cls.  de  llet
   -     Oli  d’oliva



PREPARACIÓ:

En  una  paella  en  força  oli  posem  a  fregir  les  patates  i  la  ceba  tallades  a  trossos  petits.













Deixem  enrossir.
















En  un  vol  batem  els  ous  amb  la  sal,  la  llet  i   el   llevat.  Posem  la  patata  i   ceba  fregides   dins  i  
mesclem  be.





Posem  una  paella  amb  unes  gotes  d’oli  i  aboquem  la  mescla   i   deixem  quallar.




 Quan  ens  sembli   que  està  quallada   de  la  banda  que  toca  la  paella  i  ajudant-nos  d’una  tapa  la  tombarem.  



Perquè  quedi  ben  redona  caldrà  tombar-la  al  menys  3   vegades.


Que vos vagi de gust 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada