INGREDIENTS:
-
8 calamars
mitjans
-
350 grs. de
bacallà dessalat
-
6 alls
-
2 bitxos
-
Oli d’oliva
i sal.
-
Confitura de
taronja o mandarina
PREPARACIÒ:
Es netegen
els calamars i
solament utilitzarem el tub
(les potes es
guarden per un
altre plat).
Se li
fa 4 talls
d’un 3 cms.
per la part
oberta.
Es reserven.
Per fer
la brandada, es
posa en una
cassola 100 cls. d’oli
d’oliva amb els 3 alls
i el
bitxo i es
deixar enrossir sense
que es cremi.
S’apaga el
foc es treu
el bitxo i
es posa el
bacallà sense les
pelles. Es deixa
una estona fins
que es refreda
i després es
tritura tot junt,
bacallà, oli i
alls.
Amb les
pells podem fer
una salsa pil-pil.
Es posa 100
cls d’oli amb
3 alls més
i un altre
bitxo es deixa
enrossir s’apaga el
foc i es
tiren les pells. Quan
es refreda les
pells deixen anar
la melis que
amb el moviment
circular de la cassola
farà la salsa
pil-pil.
Amb la
brandada feta, la salsa
pil-pil i la confitura preparada
posarem una graella
a escalfar. Hi
tirarem els calamars
que al estar
tallats faran al
coures una forma
de lliri. Els
courem només 1
minut per banda
i després els
farcirem de brandada.
Es posen
en un plat
amb una mica
de confitura de
taronja i la salsa pil-pil
pel damunt.
Que vos vagi de gust
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada