dilluns, 17 de març del 2014

Carpacio de gambes amb carxofes confitades



INGREDIENTS:

   -     7  carxofes
   -     8  gambes  grosses
   -     Pebre  rosa
   -     Cibulet
   -     1  litre  d’oli  de  blat  de  moro
   -     Oli,  sal



PREPARACIÓ:

Es  netegen  les  carxofes  i  es  deixen  senceres  amb  aigua  i  julivert  perquè  no  es  posin  negres.


Es  posen  en  una  cassola  amb  l’oli  de  blat  de moro  a  baixa  temperatura  durant  1  hora.


Mentre  es  pelen  les  gambes  es treu  el  budell  i  es  parteixen  pel  llom.  Se  col·loquen  en  un  film  de  plàstic  i  es  xafen  amb  un  objecte  pesat.  Es  deixen  ½  hora  al  congelador.





Es  treuen  i  col·loquen  sobre  una  safata.  Es  salen i  es  posa  el  pebre  rosa ,  el  cibulet  i  l’oli.







Les  carxofes  es  treuen  de  l’oli  i  es  deixen  escorre,  es  tallen  en  4  trossos  i  es  col·loquen  al  voltant  de  les  gambes. 


Que vos vagi de gust.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada