INGREDIENTS:
-
4 botifarres d'arròs
-
2 tomàquets
-
1 ceba
-
4 grans
d’all
-
1 patata
-
150 grs.
d’arròs
-
200 grs.
de fesols cuits
-
½ col
- Sal, oli.
PREPARACIÓ:
Amb els
ossos de porc
es fa un
brou durant un
hora. Es reserven
els ossos i
el brou.
En una
cassola fonda es
sofregeix la ceba
tallada en trossos
grossos, els alls
sense pelar, el
tomàquet en 4 parts,
la patata tallada
en trossos petits
i la col.
Quan està
tot solsit s'afegeix el brou colat
i desprès la
carn que hem
bullit. Se rectifica
de sal i
es deixa coure
tota la verdura.
Hem de comprovar
que quedi suficient
caldo perquè el
plat sigui caldós.
Es tiren
els fesols cuits
i l'arròs.
Es deixa
coure 20 minuts i
a 5 minuts d'acabar s'hi posen les botifarres en un colador
dins l'olla i ja
es pot servir.
Que vos vagi de gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada