dimecres, 12 de març del 2014

Arròs, fesols i col




INGREDIENTS:

   -     4  ossos   de    porc
   -     4  botifarres  d'arròs
   -     2  tomàquets
   -     1  ceba
   -     4  grans  d’all
   -     1  patata
   -     150  grs.  d’arròs
   -     200  grs.  de  fesols  cuits
   -     ½  col 
   -     Sal,  oli.













PREPARACIÓ:

Amb  els  ossos  de  porc  es  fa  un  brou  durant  un  hora.  Es  reserven  els  ossos  i  el  brou.





En  una  cassola  fonda  es  sofregeix  la  ceba  tallada  en  trossos  grossos,  els  alls  sense  pelar,  el  tomàquet  en  4 parts,  la  patata  tallada  en  trossos  petits  i  la  col.




Quan  està  tot  solsit  s'afegeix  el  brou  colat  i  desprès  la  carn  que  hem  bullit.  Se  rectifica  de  sal  i  es  deixa  coure  tota  la  verdura.  Hem  de  comprovar  que  quedi  suficient  caldo  perquè  el  plat  sigui  caldós.




Es  tiren  els  fesols  cuits  i  l'arròs.



Es  deixa  coure  20  minuts  i  a  5  minuts  d'acabar  s'hi  posen  les  botifarres  en  un  colador  dins  l'olla i  ja  es  pot  servir.


Que vos vagi de gust.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada