dimarts, 11 de març del 2014

Espaguetis amb salsa pesto i espinacs





INGREDIENTS:

   -     250  grs.  d’espaguetis  integrals
   -     100  grs.  d’espinacs
   -     4  cullerades  de  salda  pesto
   -     Sal, oli  i  aigua 



PREPARACIO:

Per  fer  la  salsa  pesto  cal  un  all,  un  manat  de  alfàbrega  i  100 grs.  de  pinyons  o  nous  o  ametlles,    oli   i  50  grs.  de  formatge  parmesà  ratllat   per  fer  una  salsa  espessa.



Es  fregeixen  en  viu  els  espinacs  i  quan  estan  fets  s'afegeix  la  salsa  pesto  i  uns  quants  pinyols  sencers.

En  una  olla  amb  aigua  abundant  s'hi  posa  sal  i  quan  arranca  a  bullir  si  tira  la  pasta.



S'ha  de  fer  cas  del  temps  de  cocció  del  fabricant.

Quan  està  feta  es  tira  a la  paella  on  estan  els  espinacs  amb  el  pesto  i  una  mica  d'aigua  de la  cocció. 

Si  es  vol  es  ratlla  formatge  parmesà  al  damunt.


S'han  de  menjar  acte  seguit.  




Que vos vagi de gust

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada