INGREDIENTS:
-
250 grs.
d’espaguetis integrals
-
100 grs.
d’espinacs
-
4 cullerades
de salda pesto
-
Sal, oli i
aigua
PREPARACIO:
Per fer
la salsa pesto
cal un all,
un manat de
alfàbrega i 100 grs.
de pinyons o
nous o ametlles,
oli i 50
grs. de formatge
parmesà ratllat per
fer una salsa
espessa.
Es fregeixen
en viu els
espinacs i quan
estan fets s'afegeix
la salsa pesto
i uns quants
pinyols sencers.
En una
olla amb aigua
abundant s'hi posa
sal i quan
arranca a bullir
si tira la
pasta.
S'ha de
fer cas del
temps de cocció
del fabricant.
Quan està
feta es tira a
la paella on
estan els espinacs
amb el pesto
i una mica d'aigua
de la cocció.
Si es vol es
ratlla formatge parmesà
al damunt.
S'han de
menjar acte seguit.
Que vos vagi de gust
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada