INGREDIENTS:
-
1 kgr.
de albergínia
-
2 colls
de corder tendre
-
2 cebes
-
5 tomàquets
-
½ litre
de brou de
carn
-
Farigola, romer,
sal, oli.
-
200 cls.
de nata
-
1 rovell
d’ou
-
50 grs.
de formatge emmental
PREPARACIÓ:
En
una cassola plana
es posa un
raig d'oli i
es dauren els
trossos de coll.
S'afegeix una
mica de vi
ranci i quan s'hagi evaporat l'alcohol es
tira el brou. S'ha de coure
a foc suau
fins que la
carn estigui tova .
Es pelen
les albergínies i es tallen
a penques gruixudes,
es posen en
aigua i sal.
Es fregeixen
amb força oli i es
deixen en paper
de cuina.
Pelem els
tomàquets, trossegem , pelem
les cebes, trossegem.
En una paella
amb oli posem
la ceba, després
el tomàquet, la farigola
i el romer.
Sal
i pebre.
Fem una
salsa de tomàquet.
La passem per
un colador i la mesclem
amb la carn.
En una
safata col·loquem la meitat
de l’albergínia, la
carn amb la
salsa de tomàquet,
una altra capa
de albergínia i
damunt la nata
mesclada amb el
rovell d'ou i el formatge
ratllat.
Posem la safata al
forn a 180
graus fins que
es daura.
Que vos vagi de gust
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada