dimecres, 19 de març del 2014

Lasanya de albergínia i corder




INGREDIENTS:


   -    1  kgr.  de  albergínia
   -    2  colls  de  corder  tendre
   -    2  cebes
   -    5  tomàquets
   -    ½  litre  de  brou  de  carn
   -    Farigola,  romer,  sal,  oli.
   -    200  cls.  de  nata
   -    1  rovell  d’ou
   -    50  grs.  de  formatge  emmental












PREPARACIÓ:


En  una  cassola  plana  es  posa  un  raig  d'oli  i  es  dauren  els  trossos  de  coll.

S'afegeix  una  mica  de  vi  ranci  i  quan  s'hagi  evaporat  l'alcohol  es  tira  el  brou.  S'ha  de  coure  a  foc  suau  fins  que  la  carn  estigui  tova .




Es  pelen  les  albergínies  i  es  tallen  a  penques  gruixudes,  es  posen  en  aigua  i  sal.

Es  fregeixen  amb  força  oli  i  es  deixen  en  paper  de  cuina.





















Un  cop  la  carn  està  cuita  es  treuen  el  ossos  i  l’esqueixem  amb  les  mans.


Pelem  els  tomàquets,  trossegem ,  pelem  les  cebes,  trossegem.  En  una  paella  amb  oli  posem  la  ceba,  després  el  tomàquet, la  farigola  i  el romer. 



Sal  i  pebre.

Fem  una  salsa  de  tomàquet.  La  passem  per  un  colador  i  la  mesclem  amb  la carn.

En  una  safata  col·loquem  la  meitat  de  l’albergínia,  la  carn  amb  la  salsa  de  tomàquet,  una  altra  capa  de  albergínia  i  damunt  la  nata  mesclada  amb  el  rovell  d'ou  i  el  formatge  ratllat.





























Posem  la  safata  al  forn  a   180  graus  fins  que  es  daura.  














Que vos vagi de gust



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada