INGREDIENTS:
-
1 llamàntol
-
350 grs.
de calamar a
trossos
-
1 litre
de fumet de
peix de roca
-
5 xalotes
-
4 alls
-
2 tomàquets
madurs
-
1 rama
de julivert
-
2 llesques
de pa fregit
-
20 branquetes
de safrà
-
1 cullerada
de pebre roig
-
200 grs.
d’arròs bomba
PREPARACIÓ:
Es tallen
les xalotes a
trossos petits. Es
ratllen els tomàquets.
Es prepara una
picada amb 4
alls, la rama
de julivert, les
llesques de pa
fregit, el safrà
i el pebre
roig.
Es posa
una cassola al
foc amb oli d'oliva. Es sofregeix
el calamar a trossos
i el llamàntol
tallat, la cua en
4 trossos, el
cap per la
meitat i les
pinces senceres, però amb
un cop. Quan canvien
de color es
treuen.
En el mateix
oli es posa
la xalota, desprès
el tomàquet, la picada
i seguidament l'arròs.
Un cop l'arròs s’ha impregnat
del sofregit ja
es pot tirar
el fumet. S’afegeix
el llamàntol i
als 10 minuts el
calamar.
Tota la cocció del
arròs no ha
de passar del
17 minuts. Es
serveix caldós.
Que vos vagi de gust
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada