INGREDIENTS:
-
1 kgr. de
bledes
-
200 grs.
de mató
-
200 grs.
de nata
-
100 grs.
de formatge parmesà
ratllat
-
Farigola, romer
i sàlvia
-
1 i ½
de tomàquets
-
1 ceba
-
5 fulles
de alfàbrega
-
Oli , sal
i pebre
PREPARACIÓ:
Es
tallen les bledes
i es bullen
5 minuts.
En
un got de
batedora posem las
bledes el mató, la
nata, les herbes
i el formatge
parmesà. Reservem i deixem
que es geli.
Fem
la salsa de tomàquet
amb els tomàquets
tallats a quarts,
las ceba tallada
petita y les
fulles de alfàbrega.
Es tritura i
cola.
Posem la
farsa de bledes
en una mànega
pastissera i farcim els
canalons. Els posem
en una font
i per sobre
la salsa de
tomàquet.
Ho
posem al forn
durant 30 minuts.
Que vos vagi de gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada