divendres, 28 de març del 2014

Canalons de bledes



INGREDIENTS:


   -     1 kgr.  de  bledes
   -     200  grs.  de  mató
   -     200  grs.  de  nata
   -     100  grs.  de  formatge  parmesà  ratllat
   -     Farigola,  romer  i  sàlvia
   -     1 i  ½  de  tomàquets
   -     1  ceba
   -     5  fulles  de  alfàbrega
   -     Oli ,  sal  i  pebre




PREPARACIÓ:

Es  tallen  les  bledes  i  es  bullen  5  minuts.














En  un  got  de  batedora  posem  las  bledes  el  mató, la  nata,  les  herbes  i  el  formatge  parmesà. Reservem  i  deixem  que  es  geli.















Fem  la salsa  de  tomàquet  amb  els  tomàquets  tallats  a  quarts,  las  ceba  tallada  petita  y  les  fulles  de  alfàbrega.  Es  tritura  i  cola.























Posem  la  farsa  de  bledes  en  una  mànega  pastissera i  farcim  els  canalons.  Els  posem  en  una  font  i  per  sobre  la  salsa  de  tomàquet.















Ho  posem  al  forn  durant  30  minuts.




Que vos vagi de gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada