dimarts, 18 de març del 2014

Carpacio de filet de vedella


INGREDIENTS:

   -     250 grs.  de  filet  de  vedella  en  un  tros.
   -     100  grs.  de  xampinyons
   -     1  cullerada  de  mostassa  americana
   -    1  cullerada  de  caparres
   -    25  grs.  de  formatge  parmesà
   -    Sal,  oli  i  pebre.




PREPARACIÓ:

El  tros  de  filet  ha  d'estar  congelat  per  poder  tallar-lo  molt  fi  amb  una  màquina  de  tallar  embotit.



Es  posa  en  una  safata  la  cullerada  de  mostassa  ben  escampada.


A  sobre  es  van  posant  les  làmines  de   filet  que  anem  tallant.

Els  xampinyons  es  pelen  i  es tallent   fins.  Es  col·loquen  voltant  el  filet  fen  un   dibuix.

Es  posa  sal,  pebre  i  oli.




Es  ratlla  el  formatge  i  damunt  es  posen  les  caparres.

Que vos vagi de gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada