INGREDIENTS:
-
1 kgr. de
faves per a
desgranar
-
7 carxofes
grans
-
4 grans
d’all
-
1 botifarra
d’arròs
-
1 botifarra
de ceba
-
Oli i sal
PREPARACIÓ:
Es
desgranen les faves
i se’ls treu
la cella.
Es
netegen les carxofes
i es posen
en julivert i
aigua tallades en 6 trossos
cada una.
Es
pelen els alls
i els tallen
a làmines.
En
una paella posem
oli i tiren
els alls, desprès
les carxofes i
les faves.
Les
fregim destapades i
les anem regirant
fins que han
tocat totes les
parts l’oli, llavors
ho tapem i
baixem el foc.
Esperem que
estiguin toves i
tirem les botifarres
pelades i tallades .
Esperem que es
desfasin i apaguem
el foc.
Deixem
tapat un moment
i servim.
Que vos vagi de gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada