diumenge, 30 de març del 2014

Carxofes i faves en botifarra




INGREDIENTS:

-     1 kgr.  de  faves  per  a  desgranar
    -     7  carxofes  grans
    -     4  grans  d’all
    -     1  botifarra  d’arròs
    -     1  botifarra  de  ceba
    -     Oli  i  sal 




PREPARACIÓ:

Es  desgranen  les  faves  i  se’ls  treu  la  cella. 



Es  netegen  les  carxofes  i  es  posen  en  julivert  i  aigua  tallades  en  6  trossos  cada una.

Es  pelen  els  alls  i  els  tallen  a  làmines.



En  una  paella  posem  oli  i  tiren  els  alls,  desprès  les  carxofes  i  les  faves.  


Les  fregim  destapades  i  les  anem  regirant   fins  que  han  tocat  totes  les  parts  l’oli,  llavors  ho  tapem  i  baixem  el  foc.



Esperem  que  estiguin  toves  i  tirem  les  botifarres  pelades  i  tallades .  Esperem  que   es  desfasin  i  apaguem  el  foc.  



Deixem  tapat  un  moment  i  servim.


Que vos vagi de gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada