dimecres, 5 de març del 2014

Arròs amb bacallà



    INGREDIENTS:

-250 grs.  de  bacallà  dessalat
- 1 ceba
- 2  grans  d'all
- 1  pebrot  verd
- 2 tomàquets  madurs
-  pebre  vermell  fumat
- Oli,  sal.
- 150  grs.  d’arròs
- 400  cls.  de  fumet  de  peix.
- 80  grs.  de  pèsols





PREPARACIÓ:

Es  posa  oli  en  una  cassola  plana  petita.

Se  sofregeix  la  ceba  i  el  pebrot  verd  a  trossos  petits.


S’afegeix   el  tomàquet   els  pèsols  i  el  bacallà  tot  trossejat.


Es pot afegir carxofes i/o bajoques a gust.




Quan  està  ben  ros  s’hi  posa  l’arròs  i  el  pebre  vermell  fumat  i  seguidament  el  fumet  calent.




    S’ha  de  coure  17  minuts.


    Que vagi de gust

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada