dilluns, 31 de març del 2014

Amanida Cèsar



INGREDIENTS:

    -     1 cabdell  d’enciam  “romana”
    -     1  cabdell  d’enciam  “cogollo”
    -     7  tomàquets  petits  “pera”
    -     2  tomàquets  verds
    -     2  ous
    -     2  cullerades  de  mostassa  americana
    -     1  cullerada  de  vinagre  de  vi
    -     50  grs.  de  formatge  parmesà  ratllat
    -     Oli ,  sal.
    -     150  grs.  de  beicon  fumat
    -     150  grs.  de   pa
    -     100  grs.  d’anxoves  de  llauna
    -     100  grs.  d’olives  negres



PREPARACIÓ.

Per fer  la  salsa  bullirem  els  ous  durant  3   minuts. 

Ajudant-nos  d’una  cullera  traurem  la  crosta  i  els  posarem  en  un  vol,  afegirem  la  mostassa,  el  vinagre  i  l’oli (  a gust  de  cadascú).

Reservarem   a  la  nevera.

Netejarem  els  enciams  i  els  posarem  en  remull  perquè  estiguin  ben  cruixents.



Tallarem  el  beicon  i  el  pa  en  quadrats  petits  i  els  fregirem.  Primer  el  beicon  i  en el  mateix  oli  el  pa. 




Reservarem  sobre  un  paper  de  cuina.


En  la  platera  per  porta  a taula  muntarem  l'amanida  en  tots  els  ingredients i  posarem  la  salsa  abans  de  posar  el  beicon ,  el  pa  fregit,  les  anxoves  i  les  olives.

Que vos vagi de gust.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada