INGREDIENTS:
-
1 cabdell d’enciam
“romana”
-
1 cabdell
d’enciam “cogollo”
-
7 tomàquets
petits “pera”
-
2 tomàquets
verds
-
2 ous
-
2 cullerades
de mostassa americana
-
1 cullerada
de vinagre de vi
-
50 grs.
de formatge parmesà
ratllat
-
Oli , sal.
-
150 grs.
de beicon fumat
-
150 grs.
de pa
-
100 grs.
d’anxoves de llauna
-
100 grs.
d’olives negres
PREPARACIÓ.
Per fer la
salsa bullirem els
ous durant 3
minuts.
Ajudant-nos d’una cullera
traurem la crosta
i els posarem
en un vol,
afegirem la mostassa,
el vinagre i
l’oli ( a gust de
cadascú).
Reservarem a
la nevera.
Netejarem els
enciams i els
posarem en remull
perquè estiguin ben
cruixents.
Tallarem el
beicon i el
pa en quadrats
petits i els
fregirem. Primer el
beicon i en el
mateix oli el
pa.
Reservarem sobre
un paper de
cuina.
En
la platera per
porta a taula muntarem l'amanida en tots
els ingredients i posarem
la salsa abans
de posar el beicon
, el
pa fregit, les
anxoves i les
olives.
Que vos vagi de gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada